Оливия Уайлд засипа с похвали Хари Стайлс

Ето какво написа тя

2021-02-22 13:30:00
Оливия Уайлд засипа с похвали Хари Стайлс
Снимка: БГНЕС

Оливия Уайлд похвали новото си гадже - Хари Стайлс.

 

Тя сподели, че певецът осъзнава защо си струва да позволи на дамата да бъде под светлините на прожекторите, имайки предвид неговата игра във филма "Don't Worry Darling".

 

36-годишната актриса и режисьор оценява високо работата на Хари по филма. Тя казва, че е много трудно да се намери мъж актьор, който желае да играе "второстепенни роли във филми за жени".

 

Двамата се запознават именно на снимачната площадка на този филм. Оливия споделя, че била поразена от таланта и топлината на музиканта.

 

"Малко известен факт: повечето мъже актьори не искат да играят поддържащи роли във филми за жени. Индустрията ги учи да вярват, че това намалява силата им (най-вече финансовата стойност), ако приемат тези роли. Това е една от причините да е толкова трудно да получиш финансиране за филми, които се фокусират върху женски истории. Няма шега, трудно е да намериш актьори, които осъзнават защо може да си струва да позволиш на жената да е под светлините на прожекторите. Хари Стайлс, нашият Джак. Той не само с удоволствие даде възможност на брилиянтната Флорънс Пъф да заема централно място, като нашата Алис, но той изпълни всяка сцена с нюансирано чувство за човечност. Той не трябваше да се присъединява към нашия цирк, но той се включи със скромност и грация, и всеки ден ни зашеметяваше с талант, топлина и способност да се връща назад", написа Уайлд в Instagram.

 

Скоро се разбра, че връзката между двамата става все по-сериозна. Те прекарвали цялото си време заедно и Оливия била много щастлива.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия