Меган Маркъл няма да пътува с Хари до Англия

Вижте каква е причината

2021-02-10 13:30:00
Меган Маркъл няма да пътува с Хари до Англия
Снимка: БГНЕС

Още от миналата година стана ясно, че кралското семейство отново ще се събере в Англия, като повод са различни събития. Но, сега се оказва, че принц Хари ще пътува сам и Меган няма да го придружава.

 

Принцът ще се върне в родината си за откриване на паметник на принцеса Даяна (покойната му майка), 100-ия рожден ден на дядо му принц Филип и военния парад "Trooping The Colour". А съпругата му няма да е с него, заради пандемията от COVID-19.

 

"Нито Меган, нито Хари, са ваксинирани и плановете им за пътувания все още не са много сигурни. Меган няма да иска да бъде далеч от Арчи, а ще е много сложно да вземат малсо дете със себе си по време на пътуванията, с всички тези рестрикции, които може да има. За момента за Хари изглежда ще е по-лесно да пътува сам. Меган няма намерение да се отнася високомерно към семейството. Ако COVID не беше фактор, тя щеше да е там", споделя кралският репортер Омид Скоби пред "OK!".

 

Мина повече от година, откакто Меган и Хари обявиха, че се отказват от кралските си задължения, но те все още били близки с кралица Елизабет Втора.

 

"Независимо какво се случи, кралицата винаги ще остане близка с Хари и Меган", споделя Скоби.

 

Елизабет Втора имала много специална връзка с Арчи и когато Меган и Хари живеели още в Анлгия, кралицата била от хората, които прекарвали най-много време с малкия.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия