Емили Ратайковски: Късметлийка съм, че съм бременна

Ето какво сподели тя

2021-02-05 12:00:00
Емили Ратайковски: Късметлийка съм, че съм бременна
Снимка: БГНЕС

Емили Ратайковски очаква първото си дете от съпруга си Себастиън Беар-Макклард и се чувства като истинска късметлийка, защото е бременна.

 

Тя признава, че преди не е разбирала напълно какво е да създадеш семейство, но сега няма търпение семейството ѝ да се увеличи.

 

"Никога не съм разбирала наистина какво ще бъде да създадеш семейство и да се разраства семейството е наистина преживяване, което отваря очите, аз наистина се чувствам като късметлийка. Не знам какво ще бъде майчинството, разбира се, защото ще ми е за първи път, и за всеки е различно. Затова, най-доброто нещо, което можеш да направиш е просто да имаш вяра в процеса, да го караш полека и да видиш накъде ще те отведе това пътуване", коментира тя във видео, в което промотира "Kérastase Genesis".

 

Звездата постна и голо селфи в огледалото и каза, че се чувства като Мечо Пух. "Понякога се чувствам като Мечо Пух в човешка форма, друг път като Богинята на плодородието със сочен задник. На тази снимка се чувствам по втория начин. Както и да е, знам, че наедрялото коремче и тези ритници ще ми липсват много скоро", пише тя.

 

Преди време моделката уточни, че иска да отгледа детето в джендър-неутрална среда и не иска да му налага стереотипи.


 
"Когато моят съпруг и аз кажем, че съм бременна, първият въпрос, след поздравленията, почти винаги е: "Знаете ли какво дете искате?". Ние обичаме да отговаряме, че няма да знаем пола, докато детето не навърши 18 г. и тогава то ще ни каже. Всеки се смее на това", пише тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Emily Ratajkowski (@emrata)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия