Анджелина Джоли: Не знам дали съм щастлива

Изповед от актрисата

2021-02-02 15:00:00
Анджелина Джоли: Не знам дали съм щастлива
Снимка: БГНЕС

Анджелина Джоли признава, че не знае дали е щастлива.

 

Актрисата казва, че все още работи над това да бъде щастлива, тъй като последните няколко години са били сравнително трудни за нея, след раздялата с Брад Пит. Тя била фокусирана над "излекуването на семейството" след 2016 г., когато двамата с актьора прекратяват връзката си, и не е имала време да работи върху своето собъствено щастие.

 

От британския "Vogue" я питат дали е щастлива, а Анджелина отвръща:

 

"Не знам. Последните няколко години бяха доста трудни. Аз се фокусирах над това да излекувам нашето семейство. Бавно щастието се връща, както се топи леда и кръвта се връща в тялото ми. Но все още не съм стигнала до там. Надявам се да бъда. Планирам да бъда".

 

Звездата посочва, че е искала децата да са близо и до двамата си родители, затова след раздялата, Джоли и децата се местят в имот, който е на 5 минути от Брад. 

 

Това е имението, което преди е принадлежало на режисьора  Сесил Демил.

 

"Исках да са близо до баща си, той е само на 5 минути. Но усетих малко напрежение с нанасянето. Сякаш се шмгунах на мястото, на което са се размотавали Демил и Чаплин. Най-много ми харесва, че няма стая за развлечение, но има много пътеки и места, на които можех да се разхождаш и да мислиш", споделя тя.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия