Лейди Гага и Майкъл Полански - на седмото небе

Ето защо

2021-01-29 10:30:00
Лейди Гага и Майкъл Полански - на седмото небе
Снимка: БГНЕС

Лейди Гага е луда по гаджето си - Майкъл Полански, с когото са заедно от малко повече от година.

 

Връзката между певицата и инвеститора започна в края на 2019 г., като те посрещнаха 2020 г. заедно в Лас Вегас и тогава се разбра, че са двойка.

 

Двамата били много щастливи, твърдят запознати. Гага се радвала, че Майкъл бил до нея, когато тя изнесе изпълнения по време на церемонията по встъпването в длъжност на новия американски президент Джо Байдън.

 

Полански бил зад кулисите и подкрепял любимата си, докато тя изпълнявала националния химн.

 

"Гага си прекара страхотно по време на церемонията и беше в много добро настроение. Тя е много щастлива с Майкъл и се чувства благодарна за неговата подкрепа. Той беше съгласен да отиде зад сцената и наблюдаваше. На малкото хора, които Гага вкара бекстейдж, тя казваше: "Това е моят приятел"", разкрива източник на списание "People".

 

Двамата изглеждали много различни, но споделяли страст към здравата работа и филантропията.

 

"Външно, Гага и Майкъл изглеждат много различни. Когато са навън заедно, той изглежда небрежен - с дънки и бейзболна шапка, а Гага обикновено е по-забележима. Двамата са много работливи и обичат да работят заедно над благотворителни проекти. Те не мързелуваха по време на карантината, а се фокусираха над това какво добро могат да направят. Те искат да помагат, където могат", посочва още източникът.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия