Том Холанд разбрал от интернет, че ще играе Спайдърмен

Счупил компютъра си от радост

2021-01-25 10:30:00
Том Холанд разбрал от интернет, че ще играе Спайдърмен
Снимка: БГНЕС

Том Холанд е разбрал, че е избран за ролята на Спайдърмен, благодарение на интернет.

 

24-годишният актьор минал няколко етапа от кастингите на "Марвел", но си помислил, че не е одобрен, тъй като така и не получил обаждане, което да потвърди, че той е избран за главната роля. И бил толкова изненадан от това, че счупил компютъра си.

 

"Излязох, за да играя голф с баща ми. Загубих и бях разстроен. Спомням си, че започнах да гледам в телефона си и да разглеждам Instagram и от "Марвел" постнаха снимка на "Спайдърмен", анимация. И в този момент, някак предположих, че не съм бил избран за ролята, тъй като никой не ми се беше обаждал", разкрива той в "Actors on Actors" на "Variety".

 

Репортерка пита актьора дали това означава, че той е разбрал, че е получил ролята от медиите.

 

"Да, взех си компютъра и кучето ми стоеше до мен. Написах "Марвел". Все още пазя статията на моя компютър. "Ние искаме да ви представим нашия нов Спайдърмен, Том Холанд", пишеше там. Счупих компютъра си, защото го подхвърлих във въздуха. Той падна от леглото ми, кучето ми полудя. Слязох по стълбите, казах на семейството ми, че съм получих ролята", разказва Том.

 

Но, брат му Хари, се съмнявал в това. Хари мислел, че може това да е дело на някой хакер, защото би било логично Том да е получил обаждане, ако наистина е избран за ролята.

 

"После от студиото ми се обадиха и ми съобщиха новината. Беше толкова странно как стана", коментира звездата.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия