Кортни Кокс най-накрая се събра с гаджето

Двамата не се бяха виждали повече от половин година

2020-12-23 15:00:00
Кортни Кокс най-накрая се събра с гаджето
Снимка: БГНЕС

Кортни Кокс и нейният приятел Джони Макдейд трябваше да бъдат разделени през по-голямата част от пандемията от коронавирус.

 

Преди известно време актрисата от "Приятели" разкри, че не е виждала любимия си от над половин година, но сега двамата най-накрая се събраха. Джони се е прибрал във Великобритания през март, а Кортни е останала в САЩ, затова те не се бяха виждали.

 

Сега отново са заедно и записаха специално съобщение за медицинските работници на първа линия, които работят в родния град на музиканта - Дери, Ирландия.

 Клипът е споделен в Twitter. 

 

"Много добре, момчета, благодаря ви, толкова много, за всичката работа, тя е оценена. И знам, че беше много тежка година", казва Макдейд.

 

В края на октомври Кокс заяви, че не е виждала Джони над 200 дни.

 

"В началото се чудих какво да правя сама. Готвя всеки ден, научих се да готвя много повече неща, задобрях. Но неделите са различни. Липсват ми много неща, въпреки че хората си казват, че всички са били под карантина, за всички е безопасно и започнаха да идват на плажа, така че не съм толкова самотна", разказа тя в подкаста "Vinyl Supper". 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия