Ед Шийрън с песен, посветена на пътуването му до Антарктида

Смята се, че там е заченато бебето му

2020-12-22 16:30:00
Ед Шийрън с песен, посветена на пътуването му до Антарктида
Снимка: БГНЕС

Ед Шийрън сподели някои детайли за екскурзията си до Антарктида със съпругата си - Чери Сийборн.

 

Двамата били там миналата Коледа и се смята, че именно на това място е зачената дъщеря им, която се роди в края на август и която неслучайно носи името Лира Антарктика Сийборн Шийрън. Скоро певецът пусна ново парче - "Afterglow".

 

В клипа има кадри от ваканцията им и Ед сподели някои подробности за песента.

 

""Afterglow" е песен, която написах миналата година и исках да я издам за вас. Това не е първият сингъл за следващия албум, това просто е песен, която обичам и се надявам и вие да я обичате. Радвайте се! Връщам се към бащинството сега", каза той, предават от "Mirror".

 

Смята се, че пътуването е вдъхновило името на дъщеря му, а Лира пък идва от неговата любима поредица книги - "His Dark Materials" от Филип Пулман.



"Бързо съобщение от мен, защото имам някои лични новини, които искам да споделя с вас... Миналата седмица, с помощта на страхотен лекарски екип, Чери роди нашата красива и здрава дъщеря - Лира Антарктика Сийборн Шийрън. Ние сме напълно влюбени в нея. И майката, и бебето се справят страхотно и сме на седмото небе.  Надявам се, че може да уважавате нашето лично пространство в този момент. Много любов за вас и ще се видим, когато е време да се върна", написа музикантът в социалните мрежи през септември.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия