Нина Добрев се сбогува с баба си

Звездата разкри, че баба ѝ e починала

2020-12-21 10:30:00
Нина Добрев се сбогува с баба си
Снимка: БГНЕС

Нина Добрев разкри, че баба ѝ e починала.

 

Преди около 10 дни стана ясно, че актрисата от български произход се е прибрала в София. Това съобщи фитнес инструкторът Сами Хосни, който е пътувал с нея в самолета.

 

"Някои хора казват, че съм късметлия... но след вчерашния полет към София, в който се озовах на съседни седалки със зашеметителната Нина... си признавам, че бях в правилния момент на правилното място", написа той в Instagram и качи обща снимка с нея.

 

Снощи Нина публикува в Instagram няколко снимки с баба си и стана ясно, че поводът за прибирането в България, не е бил радостен. Актрисата написа, че изпитва голяма болка и засипа с похвали баба си.

 

"Eдна глава от книгата свърши. Сърцето ме боли. Година, която беше пълна с изпитания за всички, току-що стана още по-лоша. Но въпреки това, се опитвам да съм благодарна. Такава късметлийка съм. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да минават през ума ми, като на филм. Ти ме научи на толкова много и ни обичаше, всички, толкова силно през тези 87 години, в които светът беше късметлия, че те има в него. Ти беше светица. Възпитател. Защитник. Обичаща майка. Предана баба. А, сега, ти си ангел, някъде, където, без съмнение, е по-хубаво от тук точно сега. Имах рядката възможност да кажа сбогом. Знам, че много хора нямаха този лукс през тази година. Това не прави нещата по-лесни, но през сълзи, мога да оценя това. Благодаря, че се държа толкова дълго, колкото успя, знам, че накрая не ти беше лесно, но ще ценя тези последни моменти, които прекарахме заедно завинаги. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато те бият. Липсваш ми, бабче. Почивай в мир. Моля те, целуни и прегърни дядо от мен, когато го видиш. Обичам те.", написа Нина.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия