Криси Тейгън с татус, посветен на бебето, което загуби

Звездата го показа в Instagram Stories

2020-11-11 13:30:00
Криси Тейгън с татус, посветен на бебето, което загуби
Снимка: БГНЕС

Криси Тейгън си направи татуировка, посветена на бебето, което загуби през септември.

 

Манекенката щеше да стане майка за трети път, а детето беше момче и щеше да носи името Джак. Татусът е от вътрешната страна на ръката на Тейгън, в близост до китката. Тя показа снимка на татуировката в Instagram Stories.

 

Криси вече има татуси, посветени на съпруга ѝ Джон Леджънд, както и на децата им - Луна и Майлс.

 

Моделката загуби бебето в 20-ата седмица. Тя сподели тъжната новина в социалните мрежи и дори постна снимки от болницата.

 

"Ние сме шокирани и изпитваме огромна болка, за която преди само сме чували, която преди не сме чувствали. Не успяхме да спрем кървенето и да дадем на бебето течностите, от които се нуждае, въпреки банките за кръвопреливане. Просто не беше достатъчно. Никога не сме измисляли имена на децата си, правихме го в последния момент, след като те се родят, преди да си тръгнем от болницата. Но, по някаква причина, ние започнахме да викаме на малкото момче в корема ми Джак. Той винаги ще е Джак за нас. Джак работеше толкова здраво, за да бъде част от нашето малко семейство, и той ще бъде - завинаги. За нашия Джак - толкова съжалявам, че първите малко моменти в живота ти бяха изпълнени с толкова усложнения, че не успяхме да ти дадем дом, от който се нуждаеше, за да оцелееш. Винаги ще те обичаме", написа тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от SRF Glanz & Gloria (@srfglanzundgloria) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия