Меган Фокс бясна на бившия си

Ето как го нападна в социалните мрежи

2020-11-02 16:30:00
Меган Фокс бясна на бившия си
Снимка: БГНЕС

Меган Фокс е ядосана.

 

Тя мисли, че бившият ѝ съпруг Браян Остин Грийн нарочно прави да изглежда така, че Меган не е до децата си и е майка, която често отсъства и не се грижи за тях.

 

През уикенда актьорът постна снимка в Instagram, на която показва костюма си за Хелоуин, а в близост е и 4-годишният им син с Фокс -  Джърни. В медиите се появяваха твърдения, че моделката не прекарва много време с децата си, откакто с Браян се разделиха през май. Двамата бяха заедно около 10 години и имат трима сина - Ноа на 7 г., Боди на 6 г. и Джърни на 4 г.

 

Меган е ядосана, защото сматя, че Браян нарочно е искал Джърни да се вижда на снимката и така да покаже, че е добър баща.

 

"Защо трябва Джърни да бъде на тази снимка? Не е трудно да го изрежеш. Или да избереш снимка, на която го няма. Имах страхотен Хелоуин с него вчера, но забележи как той отсъства от постовете ми в социалните мрежи. Знам, че обичаш децата си. Но не знам защо не можеш да спреш да ги използваш за позиране в Instagram. Толкова си опиянен от това да подхранваш този широкоразпространен наратив, в който аз съм отсъстващата майка и ти си постоянно там, вечно отдаденият баща на годината", написа Фокс като коментар към поста на Грийн.

 

След това актьорът изтри снимката и после отново я качи, но този път е изрязал Джърни от кадъра. 

 

Припомняме, че веднага след раздялата с Браян, Меган Фокс си намери ново гадже - рапърът Машин Гън Кели.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alla | Team90210 (@bh9021gl0w) на


Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия