Лейди Гага и The Weeknd - големите победители на наградите на MTV

Гага пак смая с визия

2020-08-31 15:00:00
Лейди Гага и The Weeknd - големите победители на наградите на MTV
Снимка: БГНЕС

Тази нощ бяха раздадени видео музикалните награди на MTV.

 

Церемонията се състоя в Лос Анджелис, а големият победител на вечерта стана рапърът The Weeknd. Той спечели най-голямата награда - за най-добро видео на годината за клипа "Binding Lights". В тази категория бяха номинирани още Били Айлиш, Еминем, Тейлър Суифт, Дрейк и Future, Ариана Гранде и Лейди Гага, съобщават от "CNN".

 

The Weeknd грабва и приза за най-добра R'n'B композиция.

 

Лейди Гага и Ариана също си тръгнаха с няколко награди. Заради песента им "Rain On Me" те взеха статуетки за най-добра песен, най-добра колаборация и най-добра кинематография. Гага стана и изпълнител на годината.

 

За група на годината беше избрана k-pop бандата BTS. За най-добро рок парче отличието получиха Codplay за песента "Orphans". Наградата за най-добър нов артист отиде при Doja Cat.

 

Не е изненада, че изпълнителят на годината, Лейди Гага, бе сред знаменитостите, които най-много впечатлиха с визията си на червения килим. Наградите MTV Video Music Awards се проведоха по различен начин заради пандемията от коронавирус - на открито, а Гага успя да впечатли с избора си на защитно облекло.

 

Тя беше със сиво палто, оформено като рокля, черни ботуши и прозрачна маска на главата, когато се появи на червения килим.

 

Докато приемаше награда за дуета си с Ариана Гранде, Лейди Гага се появи на сцената с рокля от перушина в цветовете на дъгата и интересна розова маска за лице, която покрива устата и носа, но също имитира слънчеви очила.

 

За следващата награда Гага се появи с блестяща зелена рокля и маска с два рога.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от TODAY (@todayshow) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Beautiful Valentina (@beautifulvalentina) на

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Evangelia Vensel (@spirit.awakener) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия