Принцеса Беатрис се е омъжила

Това твърдят източници на "The Sun"

2020-07-17 15:30:00
Принцеса Беатрис се е омъжила
Снимка: BGNES

Принцеса Беатрис и Едуардо Мапели Моци са се омъжили тайно в Уиндзор, разкриват от "The Sun".

 

Това е станало тази сутрин, а на скромната церемония са присъствали около 20 човека. Сред тях били 94-годишната кралица Елизабет Втора и 99-годишният принц Филип. Там бил и бащата на принцесата - принц Андрю.

 

Беатрис и Едуардо трябваше да сключат брак през май, но пандемията от коронавирус промени плановете им. Затова двамата са избрали да направят церемония само с отбрани гости в параклиса All Saints Chapel в Уиндзор.

 

Внучката на кралицата и милионерът планираха да се оженят в параклис в Лондон и бяха поканили 150 души за церемонията, която трябваше да се състои през май. Сега двамата са събрали само семейството и най-близките приятели, като всички стриктно спазвали социална дистанция.

 

Кралица Елизабет била сред тези, които си тръгнали най-рано. Още от март месец, тя и принц Филип се изолират в замъка Уиндзор.

 

"Беатрис и Едуардо много искаха Кралицата да присъства, затова сватбата трябваше да се състои, преди тя да замине за Балморал, затова сега беше чудесен вариант... Много гости бяха разочаровани, че не успяха да присъстват на големия ден, но разбират причината за това", казва близка на Беатрис.

 

Смята се, че след време Беатрис и Едуардо ще направят по-голяма церемония, на която ще могат да празнуват с повече свои близки и приятели.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия