Теди Москов с премиера на стълбите пред Театър "София"

Ето кога

2020-06-30 17:00:00
Теди Москов с премиера на стълбите пред Театър
Снимка: BGNES

15-и, 16-и и 17-и юли са премиерните дати на представлението "НЯМА ДА ПЛАТИМ! НЯМА ДА ПЛАТИМ!" от Дарио Фо, с режисьор Теди Москов.

 

Спектаклите ще се играят на новата открита сцена на Театър "София" - "На стълбите". Тя се намира в сърцето на столичния парк "Заимов", точно пред театъра.

 

От Театър "София" съобщиха на сайта си, че първите репетиции за новия спектакъл след края на извънредното положение, са започнали на 19 май. Екипът се е събрал в голямата зала, спазвайки необходимите мерки за безопасност.

 

В представлението участват Мила Банчева, Михаил Милчев, Невена Калудова, Николай Върбанов, Пламен Манасиев, Сава Пиперов, Юли Малинов, Юлиян Рачков.

 

"НЯМА ДА ПЛАТИМ! НЯМА ДА ПЛАТИМ!" е италианска комедия. Авторът Дарио Фо е нобелов лауреат за литература. В пиесата той осмива безпощадно властимащите.

 

Сюжетът се завърта около това как в магазина на купувачите им е омръзнало да плащат за по-скъпи стоки и един ден решават те да определят цените и да заплащат толкова, колкото те смятат, че струва предлагания им артикул. Така магазинът се разграбва, а после полицията тръгва по апартаментите на хората да прави обиск и да търси къде са скрити закупените продукти.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия