Карантината възроди песен на Мелани Мартинес от 2015 година

"Play Date" става хит

2020-05-14 17:00:00
Карантината възроди песен на Мелани Мартинес от 2015 година
Снимка: BGNES

Мелани Мартинес се завърна на музикалната сцена преди около година, а през септември 2019 г. излезе вторият ѝ албум - "K-12".

 

Стилът, в който пее младата звезда, е определян като "алтернативен поп", а песента ѝ "Play Date", която излезе през 2015 г., стана истински хит по време на карантината. Скоро беше обявено, че парчето е събрало над 80 млн. стриймвания в Spotify, а в YouTube неофициалното видео е гледано около 40 млн. пъи.

 

Изглежда, успехът на песента чак сега, 5-години по-късно, е изненадал и Мелани.

 

25-годишната изпълнителка дава интервю за "Idolator", в което разказва, че по време на карантината медитира, танцува, плува, пише песни, рисува, прекарва време с гаджето си и гледа да не прекарва много време на телефона си.

 

Мартинес е разбрала, че песента ѝ от 2015 г. е започнала да набира популярност сега, малко преди 25-ия си рожден ден. Тя е родена на 28 април.

 

"Това беше наистина специален подарък от вселената. Бях невероятно изненадана, но също и благодарна, че хората се свързват с тази песен на такова ниво. Вълнуващо е да виждам как хората сега откриват албума ми "Crybaby" за първи път", посочва Мелани.

 

"Play Date" няма официален клип, но звездата споделя, че сега пише сценарий за видеото и ще направи клип вкъщи. Певицата обяснява, че песента е посветена на истинската и чиста връзка с някого.

 

"За мен има логика, че по това време на изолация, хората намират съответствие в песен, която е за желанието да се свържеш с другите", разкрива тя.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия