ДжоДжо: Искаха да отслабна, биех си инжекции против апетит

Карали я да поема само 500 калории на ден

2020-02-27 10:30:00
ДжоДжо: Искаха да отслабна, биех си инжекции против апетит
Снимка: БГНЕС

Певицата ДжоДжо разкри, че е спазвала много строга диета, за да свали килограми.

 

29-годишната звезда, която придоби световен успех с хита си "Leave (Get Out)", когато беше едва на 13 години, каза, че върху нея е имало голям натиск. Звукозаписната ѝ компания ѝ е наредила да отслабне, за да може да изглежда като истинска поп звезда.

 

"Когато бях на 18 години, спомням си, че бях накарана да отида в офиса на "Blackground" и президентът на лейбъла каза: "Ние просто искаме да изглеждаш колкото се може по-здравословно", каза тя пред "UpRoxx".

 

А ДжоДжо отвърнала: "Та аз съм образец за здравословното. Изглеждам като здраво момиче, което яде, но е и активно... Мисля, че вие искате да стана кльощава".

 

Продуцентът заявил: "Не, не бих казал това".

 


Снимка: БГНЕС

 

Изпълнителката на "Too Little Too Late" признава, че това е повлияло лошо на самочувствието ѝ.

 

"Започнах да работя със специалист по хранене, който ми изготви диета само с 500 калории на ден. Биех си инжекции, които убиваха апетита. Казвах си, че трябва да изглеждам много слаба, и може би тогава ще ми издадат албум. Казвах си, че може би съм толкова отвратителна, че никой не иска да ме гледа във видеоклипове", обясни ДжоДжо.

 

После тя се обърнала към наркотиците и алкохола. Певицата казва, че е късметлийка, че е останала жива.

 

Миналата есен Джоджо се завърна към музиката. Тя издаде нова песен, която носи заглавието "Joanna". Това е първата песен на изпълнителката, откакто тя подписа договор с компанията "Warner Records".

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия