Саманта Маркъл: Меган нарочно провали рождения ден на Кейт!

Меган завиждала на съпругата на принц Уилям, твърди Саманта

2020-02-20 10:30:00
Саманта Маркъл: Меган нарочно провали рождения ден на Кейт!
Снимка: БГНЕС

Полусестрата на Меган Маркъл, Саманта Маркъл, твърди, че Меган е завиждала на Кейт Мидълтън.

 

Саманта дори казва, че Меган е искала с Хари да обявят, че се оттеглят от кралското семейство в началото на януари, за да провалят рождения ден на Кейт.

 

Принц Хари и Меган обявиха, че изоставят кралските си задължения на 8 януари, а Кейт Мидълтън, херцогиня на Кеймбридж, отпразнува 38-и рожден ден на 9 януари.

 

"Тъжно е, че Меган направи това на рождения ден на Кейт - вярвам, че тя е завиждала на красивата Кейт. Тя никога не може да се сравнява с нея. Кейт е икона - перфектна за кралица и прекрасна като член на семейството и като майка. Бях впечатлена как Кейт може да накара рокля, която струва 200 долара, да изглежда все едно струва 2 млн. долара", сподели Саманта пред "Daily Star Online".

 

Стана ясно, че Меган ще започне да озвучава анимационни филми на "Дисни", а полусестра ѝ коментира, че това не е правилно, защото Меган го била договорила, още преди да се откаже от кралското семейство.

 

"Това е неуважение към кралския протокол", посочва Саманта Маркъл.

 

Принц Хари и жена му вече се преместиха в Канада заедно със сина си - 9-месечния Арчи. Източници твърдят, че това решение ги е направило по-щастливи и близки отвсякога.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия