Това Адел ли е?

Певицата се е стопила

2020-02-11 16:30:00
Това Адел ли е?
Снимка: БГНЕС

Адел за пореден път шокира почитателите си. Тя изглежда като съвършено нов човек, след драстичната загуба на тегло.

 

Изпълнителката на "Someone Like You" се появи с впита блестяща рокля с леопардов принт на афтърпарти на наградите "Оскар", организирано от Бионсе и Джей Зи в неделя вечер.

 

Певицата се забавлявала цяла нощ и впечатлила всички гости с фигурата си. Първоначално се говореше, че тя е отслабнала с около 20 килограма, но после се появи информация, че Адел всъщност е свалила цели 45 килограма. Това твърди нейна фенка - Лекси Ларсон.

 

Лекси разказа пред "People", че е срещнала Адел на плажа в Ангуила, Карибите. И певицата е споделила, че е отслабнала с около 45 килограма. Лекси твръди, че си е говорила с Адел и Хари Стайлс, който също бил на почивка там, цели 15 минути.

 

За афтърпартито Адел е заложила на ретро визия. Тя е с майсторски извита очна линия, големи кръгли обеци и прическа в стил 60-те, коса, която имитира, че е захваната с ролки.

 

Преди време личният треньор на звездата каза, че тя е спазвала много строга диета - Сиртфуд диетата. Тя е залагала основно на зелени сокове, ягоди, зехтин, червен лук и куркума.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Adele Live Performance™ (@adele.live.performance) на

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия