Луиза Григорова без грим

Звездата призова момичетата да бъдат естествени

2020-02-06 13:30:00
Луиза Григорова без грим
Снимка: БГНЕС

Луиза Григорова е една от българските звезди, която прие станалото популярно напоследък предизвикателство дамите да качат снимка в Instagram без грим.

 

Актрисата от "Стъклен дом" публикува селфи, на което е без грим и трогна феновете си с послание. Тя ги призова по-често да бъдат естествени и да не залагат постоянно на козметиката.

 

Луиза посочи, че повечето нейни снимки не са обработени.

 

"Напоследък често се говори да си правим повече снимки без грим и без филтри. Повечето от моите снимки са точно такива. Тази също. Аз съм ценител на естествената красота и мисля, че момичетата, които се правят на “перфектни” с гримове, прически и фотошоп (без специален случай, а просто, за да се снимат в Инстаграм) развалят представата на младите за красиво и малко по малко тяхното крайно изкуствено се превръща в “красивото”... НО ТО НЕ Е!

Призовавам младите момичета да не се впечатляват от това налагане на изкуственото и да бъдат себе си такива, каквото са! Красотата е в очите, в мислите, в усмивката и ви гарантирам, че сте най-прелестни точно такива, каквито сте! Разбира се има партита, събития и специални случаи, където малко грим не е излишен, но в ежедневието - бъдете себе си и се обичайте!", написа тя.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Luiza Grigorova-Makariev (@luiza_grigorova_makariev) на

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия