Селена: Бях жертва на емоционално насилие във връзката с Бийбър

Ето какво сподели звездата

2020-01-28 10:30:00
Селена: Бях жертва на емоционално насилие във връзката с Бийбър
Снимка: БГНЕС

Селена Гомес каза, че е била жертва във връзката си с Джъстин Бийбър. Звездата е била обиждана и оскърбявана от певеца "до някаква степен".

 

Певицата направи това признание пред "NPR". Сега тя промотира новия си албум "Rare" и каза, че е горда с песента от него - "Lose You to Love Me".

 

"Имах нещо красиво и никога няма да го отрека. Беше много трудно, но съм щастлива, че свърши. Чувствах, че песента е прекрасен начин просто да кажа, че е свършило и аз разбирам това и уважавам това, и сега преминавам към друга глава от книгата", сподели тя за песента.

 

А водещата на предаването коментира: "Предполагам, че говориш за сбогуването с Джъстин Бийбър". Тя пита Селена дали връзката ѝ с Бийбър е била един от най-трудните периоди в живота ѝ.

 

"Не, защото аз намерих сила така. Опасно е да се смяташ винаги за жертва. Не се държа неуважително, аз наистина се чувствам като жертва до някаква степен", отвръща звездата.

 

Снимка: БГНЕС

 

Гомес казва, че има предвид, че е била жертва на емоционално насилие.

 

"Трябваше да намеря начин да разбера това, като възрастен човек... Определено не искам да прекарам остатъка от живота си в говорене за това, но съм наистина горда, че сега се чувствам по-силна отвсякога и намерих начин да се справя с това с колкото може повече грация", обяснява тя.

 

Изпълнителката и преди е говорила за токсичните връзки. "Мислиш, че тази зависимост към човек е любов", коментирала е тя.

 

Селена мисли любовта между звездите за фалшива

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия