Джесика Симпсън с изповед за алкохолната зависимост

Тормозили я, когато била само на 6 години

2020-01-23 16:30:00
Джесика Симпсън с изповед за алкохолната зависимост
Снимка: БГНЕС

Джесика Симпсън е спряла алкохола през ноември 2017 г., защото лекарите предупредили, че той я убива.

 

"Аз убивах себе си с цялото това пиене и с хапчета. Да се откажа от алкохола беше лесно. Бях му ядосана, заради това, че ми позволяваше да остана вцепенена и самодоволна", пише тя в книгата си "Open Book", съобщават от списание "People".

 

Певицата споделя, че лесно се е отказала от алкохола, но ходенето на терапия било доста по-трудно. "С много работа, успях да почувствам травмите, които преживях", казва тя.

 

Снимка: БГНЕС

 

Симпсън твърди, че за първи път е била обиждана и травмирана, когато е била на 6 годинки и споделяла едно легло с дъщерята на семейни приятели.

 

"Започна с гъделичкане по гърба и после премина към неща, които бяха изключително неудобни", пише тя. Звездата е искала да се обърне към някого за помощ, но била много изплашена и си мислила, че всичко, което става е по нейна вина.

 

"Исках да кажа на родителите си. Аз бхя жертвата, но някак се чувствах виновна", посочва тя. Джесика е признала този проблем пред родителите си, когато станала на 12 години и пътувала с тях в колата. Майка ѝ казала, че усещала, че нещо лошо се случва. Бащата на певицата не реагирал по никакъв начин и повече тази тема на била дискутирана. 

 

"Баща ми продължи да гледа пътя и не каза нищо. Никога повече не останахме да спим в къщата на семейните приятели, но и никога повече не говорихме за това, което казах", коментира изпълнителката на "These Boots Are Made for Walking".

 

Джесика Симпсън осъзнала, че трябва да спре да пие след парти за Хелоуин през 2017 г. Тя казва, че е успяла да остане трезва с помощта на приятели, родители, семейство и голям екпи от лекари.

 

Джесика Симпсън свали 45 килограма

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия