Пинк: Австралия ми е втори дом!

Вижте какво каза тя

2020-01-21 10:30:00
Пинк: Австралия ми е втори дом!
Снимка: БГНЕС

Пинк сподели, че Австралия е нейният дом. Тя и съпругът ѝ Кари Харт вече дариха $500,000, за да подпомогнат борбата с пожарите там.

 

Певицата посочи, че смята, че така е направила правилното нещо за страната, която тя счита за свой дом.  Така тя иска да даде и добър пример на децата си.

 

"Така мога да покажа на децата си как могат да станат активни, дори като обикновени граждани и че гласът, дори само на един човек, има значение, и понякога трябва да изразиш мнение, да се изправиш, дори сам, и да се бориш за това, в което вярваш. Австралия е моят втори дом, така че беше очевидно, че ще взема това решение. Аз съм от Калифорния и пожарите са ужасяващи, трябва да направим правилното нещо. В края на краищата, трябва да можеш да се погледнеш в огледалото, да направиш визуален контакт със себе си и да се чувстваш добре, като гледаш този човек", обясни Пинк пред списание "Us Weekly". 

 

Кари споделя, че двамата с жена му имат късмет в живота и затова чувстват, че трябва да подкрепят хората, които преминават през трудни периоди.

 

Хит или Шит: Пинк си обръсна главата!

 

Пинк преживяла аборт на 17 г.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия