Кралицата пусна Хари и Меган

Подкрепя решението им за оттегляне от кралското семейство

2020-01-14 09:30:00
Кралицата пусна Хари и Меган
Снимка: БГНЕС

Кралица Елизабет подкрепя внука си принц Хари и съпругата му Меган Маркъл в решението им да се оттеглят от кралското семейство. Тя е казала, че предпочита те да останат на пълно работно време като членове на кралското семейство, но ще уважи окончателното им решение.

 

Вчера тя имаше официална среща с малкия си внук, на която присъстваха и принц Уилям и принц Чарлз.

 

"Моето семейство и аз напълно подкрепяме желанието на Хари и Меган да си създадат нов живот като младо семейство. Въпреки че ние предпочитаме те да останат на пълен работен ден като членове на кралското семейство, ние уважаваме и разбираме тяхното желание да водят по-независим живот, като семейство, оставайки ценна част от моето семейство. Хари и Меган ясно заявиха, че те не искат да разчитат на държавни средства в новия си живот. Затова бе договорено, че ще има период на преход, през който херцозите на Съсекс ще прекарват времето си и в Канада, и Великобритания. Има сложни въпроси за моето семейство, които предстои да се решат. Има много работа за вършене, но аз настоях окончателното решение да бъде взето през идните дни", посочва кралицата в официално съобщение, разпространено от Бъкингамския дворец.

 

Миналата седмица Хари и Меган обявиха в профила си в Instagram, че се оттеглят от кралското семейство. Те не искат да изпълняват кралските си задължения и желаят да са "финансово независими", но казват, че продължават силно да подкрепят бабата на Хари - кралица Елизабет.

 

В момента Меган Маркъл е в Канада с бебето Арчи.

 

Смята се, че тя ще се завърне към кариерата си на актриса и ще започне да озвучава анимационни филми на "Дисни".

 

Снимка: БГНЕС

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия