Дженифър Анистън пак предизвика еуфория в Instagram

Мини приятелско събиране!

2020-01-14 10:30:00
Дженифър Анистън пак предизвика еуфория в Instagram
Снимка: БГНЕС

Феновете очакваха Дженифър Анистън да се появи на церемонията по връчването на наградите "Critics' Choice Awards", но тя прекара неделната вечер по по-интересен начин.

 

Актрисата не беше номинирана в никоя от категориите, но се очакваше тя да бъде сред специалните гости. Джен обаче е решила да бъде в компанията на колежките си от "Приятели" - Кортни Кокс и Лиса Кудроу, вместо да ходи на бляскавата церемония.

 

Звездата постна снимка с двете дами в профила си в Instagram, а кадърът събра над 6 млн. харесвания само за 7 часа.  Почитателите много се зарадваха на снимката и факта, че момичетата отново са заедно и поддържат приятелството си.

 

"Такова съдържание трябва да виждаме", "Трите красавици", "Обичам това приятелство", пишат те. 

 

Актрисата предизвика истински фурор, когато си направи акаунт в тази социална мрежа. Тя дебютира в Instagram през октомври. Тогава звездата публикува селфи с всичките си колеги от сериала "Приятели" - Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър. "И сега сме приятели в Instagram също", написа тя.

 

Очаква се Анистън да присъства на наградите "Screen Actors' Guild Awards", които ще се проведат на 20 януари. Тя е номинирана в една категория, а сред номинираните е и бившият ѝ мъж - Брад Пит.

 

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия