Кралицата разочарована от Хари и Меган

Никой не знаел, че те възнамеряват да напуснат кралското семейство

2020-01-10 12:00:00
Кралицата разочарована от Хари и Меган
Снимка: БГНЕС

В сряда принц Хари и Меган Маркъл обявиха в профила си в Instagram, че се оттеглят от кралското семейство. Те не искат да изпълняват кралските си задължения и желаят да са "финансово независими", но казват, че продължават силно да подкрепят бабата на Хари - кралица Елизабет.

 

Те двамата и бебето им Арчи ще разделят времето си, и ще живеят както във Великобритания, така и в родната страна на Меган - САЩ.


"След много месеци на размишления и дискусии, решихме тази година да направим преход, като издигнем нова роля в тази институция. Възнамеряваме да отстъпим от сцената като членове на кралското семейство и да работим, за да станем финансово независими, докато подкрепяме напълно и изцяло Нейно Величество кралицата.  Именно с вашето насърчение, особено през последните няколко години, се чувстваме готови да предприемем тази стъпка. Планираме да балансираме времето си между Обединеното кралство и Северна Америка, като продължаваме да изпълняваме задълженията си към кралицата, общността и нашите патронажи.  Този географски баланс ще ни даде възможност да отгледаме сина си с признателност към кралските традиции, в които се роди, като същевременно ще предоставим на семейството ни необходимото пространство да се съсредоточи върху следващата глава, включително старта на новата ни благотворителна дейност. С нетърпение очакваме да споделим с вас пълните подробности за тази вълнуваща стъпка, тъй като продължаваме да си сътрудничим с Нейно Величество, принцът на Уелс, херцогът на Кеймбридж и всички заинтересовани страни. Дотогава, моля, приемете нашите най-дълбоки благодарности за вашата постоянна подкрепа", пише в изявлението.

 


От двореца Бъкингам съобщиха, че преговорите относно това Хари и Меган да се оттеглят от краското семейство са още на начално ниво.

 

"Разбираме тяхното желание да поемат по друг път, но това са сложи проблеми, чието решаване ще отнеме време", казва се в официалното съобщение.

 

Източници на "MailOnline" споделят, че никой от семейството не е знаел за намерението на принц Хари и съпругата му и кралица Елизабет, принц Чарлз и принц Уилям разбрали от телевизията и социалните мрежи. Те считали това за предателство и нож в гърба.

 

Дори персоналът на двойката не подозирал за това решение. Смята се, че кралицата е много разочарована от малкия си внук.

 

Снимка: БГНЕС

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия