Джъстин Бийбър с Лаймска болест

Разкритие от звездата

2020-01-09 09:30:00
Джъстин Бийбър с Лаймска болест
Снимка: БГНЕС

Джъстин Бийбър страда от Лаймска болест. Това разкритие направи самият той чрез публикация в социалната мрежа Instagram.

 

Но певецът ще даде повече информация за състоянието си и битката със заболяването в документалния сериал на YouTube -  "Justin Bieber: Seasons".

 

"Много хора продължаваха да казват, че изглеждам зле, че съм на метамфетамин и т.н., но те не успяха да разберат, че скоро бях диагностициран с Лаймска болест. И не само това, имах сериозна хронична мононуклеоза, която засегна моята кожа, функцията на мозъка ми, енергичността ми и здравето ми, като цяло. Тези неща ще бъдат обяснени в документалния сериал, който ще излъча в YouTube скоро. Ще може да разберете за всичко, с което се борих и което преодолявам! Това бяха няколко тежки години, но получавам правилното лечение, което ще ми помогне да се излекувам от тази нелечима до момента болест, ще се завърна и ще съм по-добре отвсякога", написа Бийбър в Instagram Stories.

 

Сериалът ще бъде с 10 епизода, а премиерата е на 27 януари.

 

Източници на "TMZ" съобщават, че певецът е бил в жестока депресия, защото е бил болен, а никой не е знаел от какво точно. Симптомите му започнали да се появяват през 2019 г., но чак към края на годината бил диагностициран с Лаймска болест.

 

Аврил Лавин веднага подкрепи своя колега с пост в социалните мрежи. Пънк принцесата също страдаше от Лаймска болест и за няколко години беше изоставила кариерата си.

 

"За всеки, който се бори с Лаймската болест, искам да кажа - има надежда. Лаймската болест е всекидневна битка, 2 години бях много болна и се борих за живота си", посочи изпълнителката.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия