Иван Тишев: Бях изгубен след Революция Z

Ето какво сподели младата звезда

2019-12-27 16:30:00
Иван Тишев: Бях изгубен след Революция Z
Снимка: Instagram

Иван Тишев трогна феновете си с емоционален пост навръх Коледа. Актьорът и музикант разкри, че е преживял много труден период в последните няколко години.

 

След края на сериала "Революция Z", чрез който Тишев доби огромна популярност, актьорът се е чувствал изгубен и не е знаел с какво да се захване.

 

Ето какво написа той в социалната мрежа Instagram:

 

"Хора,искам да ви разкажа как мина живота ми през последните 2 години....След Революция Z" и "Не така Брат" бях тотално изгубил "пътя,по който вървя "(тези, които ме следват от самото начало, ще схванат закачката).

 

Не знаех какво да правя с живота си, имах чувството, че всичко, което ми се случваше беше на късмет и това ме караше да се чувствам мега зле и несигурен в себе си!

 

Една сутрин през Декември 2017-та просто се събудих и си казах: "Ще почна да се занимавам сериозно с музика и да става каквото ще - това е единственото нещо което искам да правя".

 

През 2018-та инвестирах буквално цялото си време пред лаптопа - лягах си към 4,5 сутринта, но това не ме интересуваше, бях зверски "гладен"да се науча как се създава магията наречена музика!

 

В края на 2019г. мога да кажа, че това беше може би най-успешната година за мен в професионален план!

 

За тези 2 години успях да напиша музика за 2 пълнометражни филма, 2 TV сериала, 2 онлайн сериала и 4 продуцирани сингъла!

 

Освен товав края на тази година получих предложение да работя в най-доброто студио с един от най-добрите аудио инженери в България.

 

Не искам да ставам поредния IG мотиватор - казвам го, защото ако работите и визуализирате мечтите си те ще си случат!!! Направете всичко възможно, за да имате възможността да правите това, което обичате!!!

 

Всичко тепърва започва! Весели празници!!!".


Иван от няколко години има сериозна връзка с една от бившите вокалистки на Deep Zone Project - Надя.

 

View this post on Instagram

A post shared by T I S H З V (@ivan.tishev) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия