Деми Ловато с нов татус, посветен на трезвеността

Ето какъв е той

2019-12-19 10:30:00
Деми Ловато с нов татус, посветен на трезвеността
Снимка: Reuters

Деми Ловато отпразнува трезвеността си с нова татуировка. Тя е дело на татуиста Dr Woo. Той показа новото си творение в профила си в Instagram.

 

Татусът е на врата на Деми и представлява надпис в курсив - думата "Survivor" ("Оцелял").

 

През юли миналата година певицата беше приета в болница след прием на свръхдоза хероин. Тя припадна в имението си и после прекара известно време в рехабилитационен център. Преди години Ловато също е имала проблеми с алкохола и наркотиците.

 

Скоро Деми даде първото си официално и голямо интервю след свръхдозата от 2018 г. Тя обяви, че приема себе си такава, каквато е. Звездата коментира, че живее за себе си, а не за другите хора. 

 

"През последните 5 години научих, че не си струва да живееш, освен ако не живееш за себе си. Ако се опитваш да бъдеш някой, който не си, ако опитваш да угодиш на другите хора, това няма да проработи впоследствие... "Това, което виждам в огледалото, е човек, който е преживял много. Преминала съм през много неща и наистина виждам един боец. Боец, който ще продължи да се бори, независимо какво застане на пътя му", каза изпълнителката пред "Teen Vogue".

 

View this post on Instagram

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия