През уикенда актрисата Дженифър Анистън е направила коледно парти, на което е присъствал не кой да е, а бившия ѝ съпруг - Брад Пит.

 

В момента и двамата се необвързани, затова веднага се появиха слухове, че може да са решили отново да се съберат.

 

"Брад Пит пристигна на коледното парти на Дженифър Анистън малко след 19 ч. в събота. Той беше един от първите пристигнали гости и предпоследният, който си тръгна - около 23 часа", казал е източник на изданието "Entertainment Tonight".

 

Той посочва, че партито не е било голямо, били са поканени само най-близките на актрисата и е преминало в интимна атмосфера.

 

"Беше много празнично. То беше в тесен кръг, обикновено. Просто събиране на близки приятели, които искат да посрещнат заедно празниците", споделил е източникът. 

 

От американското издание на "Cosmopolitan" предупреждават да не се правят прибързани заключения, тъй като Брад и Анистън отдавна са признали, че поддържат приятелски отношения.

 

Брад Пит беше и сред звездните гости на партито по случай рождения ден на актрисата от "Приятели" на 9 февруари, когато тя навърши 50 г.

 

"Джен и Брад останаха приятели и са си говорили няколко пъти, след като станаха необвързани. Те са приятели и се подкрепят един друг в тежките времена", казаха близки до звездите преди време.

Автор: Ивета Иванова