Какъв мъж си търси Селена Гомес?

Ето какви качества харесва тя

2019-12-18 13:30:00
Какъв мъж си търси Селена Гомес?
Снимка: Reuters

Селена Гомес каза, че си търси много искрен партньор.

 

Звездата иска да се среща с човек, който не опитва да крие истинските си намерения, защото тя усещала какво искат хората "още през първите 5 секунди".

 

"Харесвам искреността, нали знаете. Чувствам, че още в първите 5 секунди, когато срещна някого, разбирам дали той иска само 1 нещо. И мога да разбера, когато момчетата са добри", коментира изпълнителката на "Look At Her Now" пред "Capital FM".

 

Певицата призна, че иска партньор, който може да я нащара да се засмее.

 

"Харесвам забавното. Не харесвам арогантността. Не ми харесва и фукането. Обичам хората да са игриви и приключенски настроени, но в същото време земни и готини", обясни тя.

 

Селена уточни, че обича запознанствата да стават по естествен начин, а не да са нагласени.

 

"Харесват ми случаите, в които сме се събрали група хора. Тогава се чувствам комфортно - ако се запозная с човек, който е познат на мои приятели. Харесва ми, когато някой подхожда към мен по естествен начин. И така се надявам, че този, който прави това, е заинтересован от мен, а не от образа ми. Трудно е, но това е най-добрият начин", посочи звездата.

 

Изпълнителката преди е имала връзки с певеца Джъстин Бийбър и рапъра The Weeknd.

 

Скоро я свързваха и с звездата от "One Direction" - Найъл Хоран. Но той каза, че това са само слухове и че в момента нямал гадже. "Нямам приятелка. Необвързан съм", сподели той.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия