Звездните раздели в Холивуд през 2019

Ето кои двойки вече не са заедно

2019-12-31 13:30:00
Звездните раздели в Холивуд през 2019
Снимка: Reuters

2019 година беше трудна за холивудските знаменитости. Доста от сериозните двойки се разделиха, разведоха, а някои дори вече са в нови връзки. Ето с кои звездни раздели ще бъде запомнена годината.

 


Тристан Томпсън и Клои Кардашян

 

Двамата официално се разделиха през февруари. Тристан изневери на Клои още през 2018 г., и то само няколко дни преди тя да роди неговото дете. Тогава той беше забелязан да опипва жени в клуб, а папараци дори го снимали как тръгва към хотел с тях. Тази година баскетболистът изневери на Клои с най-добрата приятелка на нейната полусестра (Кайли Дженър) - Джордън Уудс. Джордън стояла в скута на Тристан Томпсън по време на домашно парти, а после двамата се целували, твърдят източници. Тогава Кардашян реши окончателно да сложи край на връзката.

 

Снимка: Reuters


Лейди Гага и Кристиан Карино

 

Двамата бяха сгодени и трябваше скоро да сключат брак, но през февруари изненадоха феновете си, като обявиха, че се разделят. Заговори се, че Лейди Гага може да има таен романс с Брадли Купър, заради силното им участие във филма "Роди се звезда" и емоционалните им изпълнения на песни от филма, но това се оказа само слух. През лятото Гага имаше връзка със звуков инженер.

 

Снимка: Reuters


Адел и Саймън Конеки

 

Певицата и съпругът ѝ се разделиха след 8-годишна връзка, което беше шок за много почитатели. Адел не говори много за личния си живот и не е коментирала подробно раздялата. "Адел и партньорът ѝ се разделиха. Те ще отгледат сина си заедно и с любов. Както винаги, те молят за уединение. Няма да има друг коментар по-нататък", казва се в официално съобщение на представителя на изпълнителката.

 

Снимка: Reuters

 


Брадли Купър и Ирина Шейк

 

След Лейди Гага, Брадли Купър също се раздели с половинката си. Това се случи няколко месеца по-късно - през юни. Тогава слуховете, че актьорът има афера с Гага се засилиха още повече. Ирина Шейк и Купър бяха заедно около 4 години. Двамата опитали да останат заедно заради дъщеря си Леа, но не били щастливи и приключили отношенията си.

 

Снимка: Reuters

 


Майли Сайръс и Лиам Хемсуърт

 

Това беше една от най-коментираните раздели и много фенове на двамата бяха шокирани. Майли и Лиам имаха близо 10-годишна връзка, като за този период се бяха разделяли няколко пъти, но за много кратко време. Освен това, те сключиха брак през декември 2018 г. и предизвикаха фурор в социалните мрежи със сладките си сватбени снимки. Бракът им издържа по-малко от 8 месеца - те решиха да се разделят през август. “Лиам и Майли са се договорили да се разделят. Развивайки се и променяйки се като партньори и индивиди, двамата са решили, че това е най-доброто, докато са фокусирани върху себе си и кариерата си. Те остават всеотдайни родители на всички животни, които имат, въпреки раздялава. Моля, уважавайте тяхното лично пространство”, казва говорителят на певицата пред "People".След това певицата имаше връзка с моделката Кейтлин Картър, а сега ходи с певеца Коди Симпсън.

 

Снимка: Reuters

 


Кейти Холмс и Джейми Фокс

 

За раздялата на двамата актьори се разбра през август. Те бяха заедно 6 години. Не се знае каква е точната причина за раздялата, но се разбра, че Джейми веднага започнал да излиза с друга жена. Тойе бил забелязан на среща с певицата Села Вейв. Източници казват, че през лятото Кейти обяснила пред свои приятелки: "Това какво прави Джейми си е негова работа - ние не сме заедно от месеци".

 

Снимка: Reuters

 


Кайли Дженър и Травис Скот

 

Тази новина дойде като гръм от ясно небе. Кайли и Травис се разделиха в началото на октомври, само няколко седмици след като дадоха обширно интервю за връзката си за списание "Playboy" и впечатлиха феновете с гореща фотосесия. През септември двамата обясниха колко са близки и колко много се е развила връзката им, но малко по-късно се оказа, че са се разделили. Източници казват, че двамата имали проблеми с доверието и Кайли смятала, че Скот ѝ изневерява. Риалити звездата и рапъра имат дъщеричка Сторми, която се роди през февруари 2018 г.

 

Снимка: Reuters

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия