Pavell & Venci Venc’ представиха новия си албум

Той съдържа 17 песни

2019-11-29 13:30:00
Pavell & Venci Venc’ представиха новия си албум
Снимка: Virginia Records
7

В сряда вечерта (27.11), Pavell & Venci Venc’ представиха на живо новия си албум "Upgrade"  в препълнения столичен клуб City Stage, съобщават от Virginia Records.

 

Дуетът изпълни почти всички песни от новия си албум, който включва общо 17 парчета, 12 от които неиздавани до момента. На сцената до Pavell & Venci Venc’ застанаха Михаела Маринова в едноименната на албума песен "Upgrade", Дара в "Хотел 5 звезди", Любо Киров в "Не Бих Могъл" и братята Пламен и Иво в "Един Човек", "Ще те изям, бе" и "Честно". 

 


Снимка: Virginia Records

 

Публиката в клуба стана свидетел на още една премиера: видеото към най-новия сингъл на дуета озаглавен "Адрес" с участието на младата певица ALMA. Видеото е с изненадваща за българския шоубизнес почти театрална черно-бяла визия, негов режисьор е Кирил Киров–Кико, оператор е Андрей Андреев, а идеята за сценария е на Саня Армутлиева.

 

Да поздравят Pavell & Venci Venc’ и да чуят новия им албум, събитието уважиха и Мария Илиева, Михаела Филева, Ники Кънчев, Стенли, Калин Вельов, 4Magic, Йоана, Ева Пармакова, Deep Zone Project, Дивна, Искрата, DJ Doncho и много други.

 

Това е вторият студиен албум в дискографията на Pavell & Venci Venc’, след дебютния им проект "SeTaaBrat" (2016). Той съдържа 17 песни и 5 скита (кратка форма, характерна за хип-хоп албумите) с гласа на Стойчо Керев, близък приятел и любим събеседник на артистите. Pavell & Venci Venc’ са автори на музиката, аранжиментите и текстовете на всички 17 песни в "Upgrade" като работата по албума им отнема близо година.

 

Пламен и Иво са съавтори на 8 от парчетата в проекта, докато Михаела Маринова е съавтор в текста на "Upgrade", a Дара участва в написването на лириката в "Хотел 5 звезди“. 

 

Снимка: Virginia Records

 

В “Upgrade” заедно с хип-хоп парчета като "Честно", "Един човек" и "Красиви дни", присъстват песни, изненадващо повлияни от реге музиката ("Suga Daddy") и фънк звученето ("Ръждиво злато")  до "Някъде там", за която момчетата се шегуват, че е първата им кънтри балада. Текстовете  варират от лирични, през закачливи и със забавна самоирония стихове до сурови, гневни рими.

 

Графичното оформление на албума е дело на Росен Дуков и е концептуално подчинено на другата голяма страст на Павел и Венци след музиката. И двамата са отдадени фенове на киберпънк жанра в литературата, филмите и видео игрите.

 

Физическият носител на албума (CD) включва книжка от 32 страници с художествено обработени снимки на артистите и всички текстове на песните.

 

Още снимки вижте в галерията ни

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия