Тейлър чупи рекорди, Селена - по трико на сцената

Ето какво се случи на Американските музикални награди

2019-11-25 10:30:00
Тейлър чупи рекорди, Селена - по трико на сцената
Снимка: Reuters
26

Тейлър Суифт е големият победител на американските музикални награди (AMA), които се проведоха в неделя вечерта в Лос Анджелис. Певицата е абсолютен рекордьор по получени статуетки - тя счупи рекорда на поп краля Майкъл Джексън за най-много отличия на Американските музикални награди.

 

Звездата спечели наградата за изпълнителка на годината, изпълнител на десетилетието, най-добро видео ("You Need to Calm Down"), любима изпълнителка в поп/рок стил, съвременна изпълнителка и за най-добър поп/рок албум ("Lover"), като вече има общо 29 отличия от Американските музикални награди. Майкъл Джексън има 24 награди.

 

Снимка: Reuters

 

"В последната година изживях някои от най-невероятните си моменти, а и преминах през някои от най-трудните неща в живота ми. Много от нещата не са известни на публиката. Искам да ви благодаря страшно много, че вие бяхте константа в моя живот", сподели Тейлър пред публиката.

 

Снимка: Reuters

 

Певицата Били Айлиш грабна приза за дебют, a Калид за любим изпълнител в категорията поп/рок.

 

За най-добър дует пък бе избран хита "Seniorita" на Шон Мендес и Камила Кабело.

 


Снимка: Reuters 

 

Група на годината стана BTS.

 

Карди Би стана най-добрата рап изпълнителка, а в категорията соул и аренби бяха отличени Бионсе и Бруно Марс.

 

Една от изненадите на вечерта беше певицата Селена Гомес, която направи много силно завръщане на музикалната сцена. Тя е изнасяла изпълнения на тези награди през 2014 г., 2015 г. и 2017 г., но в последно време се беше посветила на здравето си и нямаше много участия. Сега Селена изпя някои от новите си песни и впечатли феновете си с облеклото си - блестяща къса рокля от трико и черни ботуши до коляното.

 

Снимка: Reuters

 

Още снимки вижте в галерията ни

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
titia
преди 4 години

4estito


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия