Трябвало е Нейт да бъде Клюкарката

Ето какво признание беше направено

2020-01-02 13:30:00
Трябвало е Нейт да бъде Клюкарката
Снимка: Reuters

В последния епизод от последния шести сезон на "Клюкарката" беше разкрито, че зад самоличността на Клюкарката стои "Самотното момче" Дан Хъмфри, изигран от Пен Баджли.

 

Но първоначалната идея е била друг от героите да е Клюкарката. Продуцентът на сериала Джошуа Сафран е бил попитан по време на събитие защо точно Дан Хъмфри се оказва Клюкарката.

 

"Обичам да се шегувам, че Дан се оказва Клюкарката, защото тогава вече аз бях напуснал сериала. Аз не възнамерявах Дан да бъде Клюкарката, така че трябва да попитате някой друг", обяснява той, предават от "Elite Daily".

 

Снимка: Reuters

 

Сафран казва, че разбира решението именно Дан да се окаже Клюкарката, но самият той се е бил спрял на Нейт Арчибалд, изигран от Чейс Кроуфърд.

 

"Един от сценаристите забеляза, че Нейт никога не е изпращал информация на Клюкарката, което е вярно, поне до края на пети сезон. Нейт никога не е изпращал съобщение през тези епизоди, така че си казахме, че той трябва да е Клюкарката", посочи продуцентът.

 

Става ясно, че в новите епизоди на сериала, които ще се излъчат през 2020 г., ще има повече разнообразие на персонажите. Ще видим чернокожи герои, както и хомосексуални.

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия