Пинк, Дженифър Анистън, Зендая - победителите на People's Choice Awards

Ето кои други взеха награди

2019-11-12 10:30:00
Пинк, Дженифър Анистън, Зендая - победителите на People's Choice Awards
Снимка: Reuters
10

Певицата Пинк получи една от най-големите награди на церемонията на раздаването на статуетките на  "People's Choice Awards" ("Изборът на публиката").  Звездата получи приза "Борец" за дейността ѝ в подкрепа на редица благотворителни организации и ролята ѝ като посланик на УНИЦЕФ.

 

Церемонията се проведе в Санта Моника, Калифорния, а въпросните награди за музика, кино и телевизия, които се определят само от публиката, бяха връчени за 45-и път.

 

Пинк беше придружена от съпруга си - Кари Харт и децата си - 8-годишната дъщеря Уилоу и 2-годишния син Джеймисън.

 

"Добротата днес е бунтарски акт. Има хора, които нямат това, което вие имате, помогнете им да го получат. Тази планета се нуждае от помощ, хубаво е да се помага. Спрете да се карате един с друг, а си помагайте", каза певицата.

 

С почетни призове бяха удостоени актрисата Дженифър Анистън и певицата Гуен Стефани. Звездата от "Приятели" взе наградата "Икона" за приноса си в киното и телевизията и запомнящите се роли, които е играла. 

 

Гуен Стефани получи отличието "Модна икона", което е признание за уникалния ѝ стил. Младата

 

Снимка: Reuters

 

Зендая взе наградата за актриса на годината за ролята ѝ в "Спайдърмен: Далече от дома".

 

"Отмъстителите: Краят" беше обявен за филм на 2019 г. Робърт Дауни младши е филмов актьор на 2019 г., а Том Холанд - екшън звезда на 2019 г. за "Спайдърмен: Далече от дома". 

 

Бионсе получи отличие за звезда в анимация на 2019 г. за "Цар Лъв", а "Животът на Кардашян" е риалити шоу на 2019 г. Клои Кардашян беше призната за най-успешната риалити звезда.

 

Певец на годината е Шон Мендес, а певица - Били Айлиш.

 

Снимки вижте в галерията ни

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия