Обвиниха Хейли, че е фалшива християнка

Звездата ще празнува Хелоуин

2019-10-29 15:00:00
Обвиниха Хейли, че е фалшива християнка
Снимка: Reuters

Интернет потребители нападнаха Хейли Бийбър, защото е решила да празнува Хелоуин тази година. Моделката помоли почитателите си да ѝ дадат идея като каква може да се маскира за празника. Това стана чрез пост в Instagram Stories.

 

Но вместо да получи интересни предложения за страшен или шантав костюм, Хейли беше затрупана с коментари от тролове. "Не си ли християнка?", пише неин последовател в мрежата. "Да. И пак се маскирам за Хелоуин", отвърнала е звездата. "Фалшива християнка", написа друг потребител. "Нашите деца също ще празнуват Хелоуин", призна съпругата на Джъстин Бийбър.

 

Явно коментарите са засегнали манекенката, защото после тя написа по-голямо обяснение за вижданията си.

 

"Аз съм християнка. Имате ли представа какво означава това от историческа гледна точка? Означава, че предефинирам всичко в културата. Езически празник за зимното слънцестоене? О, това сега е рождеството на Христос. Езически празник за пролетното засаждане? О, това сега е Великденския уикенд. Езически келтски фестивал, който включва маскиране и гонене на злите духове? О, това сега е Денят на Вси Светии... Не се страхувам от света. Не се страхувам от някой дявол, демон или от някое заклинание. Те се страхуват от мен. Хелоуин сега е моят празник и искам всички бонбони, за славата на Бог и почитането на светците. Ще се облека, както си искам! Като някой любим герой, като нещо, инспирирано от поп културата и т.н. Това е моето парти и всички сте поканени. Аз съм жива днес и съм светец утре. Дайте ми бонбони", коментира тя.

 

По-късно Хейли изтри този свой пост.

 

Обвиниха Хейли и Джъстин, че си купили савани

 

Хейли и Джъстин с втора сватба

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия