Тийн сензацията от 2004 г. ДжоДжо се завърна

Тя вече работи друга компания

2019-11-05 16:30:00
Тийн сензацията от 2004 г. ДжоДжо се завърна
Снимка: Reuters

ДжоДжо се завърна към музиката. Тя издаде нова песен, която носи заглавието "Joanna". Това е първата песен на изпълнителката, откакто тя подписа договор с компанията "Warner Records".

 

В парчето се говори за негативността, с която ДжоДжо е трябвало да се справя от началото на кариерата си. 28-годишната красавица предизвика истински фурор с дебюта си. Тя се появи на музикалната сцена, когато беше едва на 13 години - през 2004 г.

 

Тогава тя оглави класациите с хита си "Leave (Get Out)", който стана химн за много тийнейджъри. Чаровницата спечели симпатиите на публиката и с "Too Little Too Late" и "Baby It's You".

 

Снимка: Reuters

 

Тя придоби световна слава на крехка възраст, което обаче явно се отрази зле на психическото ѝ състояние. Певицата много пъти е говорила за депресията си.

 

"Прекалено много пъти я каних да стои с мен, храних я моментално с неща, които ѝ помагаха да расте - среднощни разходки за храна, клюки, секс, вещества, променящи съзнанието, сравняване на моя живот с този на приятелите ми, чрез социалните мрежи", призна преди време ДжоДжо.

 

Звездата имаше проблеми и с предишната си музикална компания, които не ѝ позволяваха да записва албуми до 2016 г.

 

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия