Брад Пит няма да посети Мадокс в Южна Корея?

Двамата не били в добри отношения

2019-09-13 13:30:00
Брад Пит няма да посети Мадокс в Южна Корея?
Снимка: Reuters

Брад Пит и най-големият му син Мадокс може да не са в много добри отношения. 18-годишното момче скоро замина за Южна Корея, тъй като избра да учи в университет там.

 

Папараци са издебнали Мадокс около университета "Yonsei" и са го попитали дали баща му ще дойде да го посети в Южна Корея. "Не знам това, не знам какво става", отговорил е тийнейджърът.

 

От списание "In Touch" предават, че репортерите са питали дали все още той и баща му поддържат връзка, а Мадокс е казал само: "Станало, каквото станало". 

 

Анджелина закара сина си до университета по-рано този месец, когато учебната година започваше и двамата се сбогуваха трогателно. Брад обаче го нямаше, вероятно не е бил поканен.

 

"Той не прекарва много време с Мадокс напоследък. Мадокс не се чувства като син на Брад Пит", казват източници пред "Us Weekly".

 

През 2016 г., когато Анджелина и Брад още са заедно, Мадокс се намесва в техен спор. Те летят в частния си самолет и между съпрузите избухва скандал. Синът им се намесва, за да защити майка си.

 

Според слуховете, Брад Пит се ядосал и ударил сина си и това била причината Джоли да поиска развод. Още от тогава, отношенията между бащата и сина били обтегнати.

 

Анджелина горда с Мадокс, той отива в колеж

 

Анджелина искала да си върне Брад Пит?

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия