Тейлър Суифт - голямата победителка на MTV VMAs 2019

Ето какво каза тя на церемонията

2019-08-27 12:00:00
Тейлър Суифт - голямата победителка на MTV VMAs 2019
Снимка: Reuters
19

Тейлър Суифт спечели наградата за най-добро видео на годината на музикалните награди за видеоклиповe на MTV - MTV VMA 2019. Тя беше наградена за клипа на новия си хит "You Need to Calm Down".

 

30-годишната певица записва тази песен през юни 2019 г. Режисьор на видеото е Дрю Кирш, но му помага и самата Тейлър Суифт. В клипа участва и певицата Кейти Пери, която е в костюм на хамбургер, а Тейлър е в костюм на пържени картофи.

 

Песента и клипа са посветени на правата на ЛГБТ общността. "Без значение кои сме, като какви се идентифицираме, в края на видеото имаше петиция - и все още има петиция за Закон за равенството - което означава, че всички трябва да имаме еднакви права пред закона", сподели изпълнителката, когато получи наградата.

 

Тейлър грабна още две награди - видео за добра кауза, което спечели със същата песен, както и награда за най-добри визуални ефекти за хита "ME!", който е дует с вокалиста на Panic! at the Disco - Брендън Ури.

 

Били Айлиш получи приза за нов изпълнител, Ариана Гранде - за изпълнител на годината и лятна песен - за  "Boyfriend" със Social House.

 

Новата светска двойка Шон Мендес и Камила Кабело прибраха пък получиха отличие за най-добър дует и най-добра кинематография за  "Señorita".

 


Снимка: Reuters

 

Песен на годината стана колаборацията на Били Рей Сайръс и Lil Nas Х - "Old Town Road".

 

За най-добра поп песен беше обявена "Sucker" на Jonas Brothers, а за най-добро хип-хоп парче -  "Money" на Карди Би.

 

"High Hopes" на Panic! At the Disco беше провъзгласена за най-добра рок песен на годината.

 

Още снимки от церемонията вижте в галерията ни

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия