Мила Йовович е бременна!

Актрисата показа наедряло коремче

2019-08-09 09:00:00
Мила Йовович е бременна!
Снимка: Reuters

Мила Йовович разкри, че е бременна. Актрисата очаква трето дете от съпруга си Пол Андерсън. Двамата вече имат 2 дъщери - 11-годишната Евър и 4-годишната Дашиел.

 

Звездата публикува снимка в Instagram, на която показва наедрялото си коремче и написа:

 

"След като разбрах, че съм бременна преди 13 седмици, изпитах смесени чувства, които варираха от пълна радост до пълен ужас. Заради възрастта и загубата на последното ми бебе не исках да се привързвам към това потенциално бебе твърде бързо. Това очевидно не беше забавно и през последните няколко месеца семейството ми и аз живяхме на тръни, в чакане на резултати от различни изследвания и прекарване на време в лекарски кабинети. Слава богу, че всичко е наред и разбрахме, че сме били благословени с още едно момиче! Както и да е, пожелайте на мен и на моето бебе късмет! Изпращам на всички много любов и ще ви държа в течение за развоя на нещата”.

 

През май месец Мила разкри, че преди 2 години е преживяла спонтанен аборт. 43-годишната актриса била в четвъртия месец, снимала филм и се оказало, че трябва спешно да направи аборт.

 

"Това беше едно от най-ужасяващите неща, които са ми се случвали. Все още сънувам кошмари за това. Бях сама и безпомощна", каза тогава тя.

 

View this post on Instagram

A post shared by Milla Jovovich (@millajovovich) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия