Камила Кабело се дразни на папарашките снимки със Шон

Ето какво сподели певицата

2019-08-08 10:30:00
Камила Кабело се дразни на папарашките снимки със Шон
Снимка: Reuters

Камила Кабело и Шон Мендес все още не са признали официално, че са двойка, но са забелязвани заедно на доста места и папараци са ги снимали как се държат за ръце и се целуват.

 

22-годишната изпълнителка даде интервю за списание "Variety" и призна, че мрази, когато вижда папарашки снимки в интернет пространството и не може да осъзнае защо се правят такива снимки.

 

"Това ме кара да се чувстват невероятно некомфортно - да виждам снимки на себе си, които не знам, че са правени. Наистина мразя това. Не искам да живея като знаменитост и да изглеждам перфектно всеки път, когато изляза от дома си. Игнорирам това, колкото мога. Ако изглеждам зле някой ден и камерите ме снимат, не ми пука, защото избират да съм човек и да бъда нормална", каза звездата.

 

Дуетът на Кабело и Шон Мендес става все по-голям хит. Певицата сподели, че ѝ е било много забавно да работи с 20-годишния изпълнител по песента.

 

"Познавам Шон от толкова дълго време, и е толкова забавно да работиш с някого, който значи толкова много за теб", обясни Камила пред изданието.

 

Снимка: Reuters

 

Шон и Камила на концерт на Blink-182

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия