Кейт и Меган всъщност са BFF?

Двете постоянно си пишели

2019-08-16 12:00:00
Кейт и Меган всъщност са BFF?
Снимка: Reuters

Много хора смятат, че има вражда между двете кралски съпруги - Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. По чуждестранните сайтове често се появяват статии, които обясняват как двете не се понасят и не са близки и как принц Уилям и Кейт не одобряват Меган и не са искали принц Хари да се жени за нея.

 

Кейт и Меган се появиха заедно на турнира "Уимбълдън" и там изглеждаха приятелски настроени, но някои медии коментираха, че това може да е само PR ход. Сега обаче се твърди, че двете всъщност са много близки приятелки от доста време, просто не са показвали това публично.

 

Съпругата на принц Уилям дори е помагала на Меган за нещата, свързани с майчинството, обяснявала ѝ е много неща за него.

 

Снимка: Reuters

 

"Кейт подкрепяше Меган много в дните преди Арчи да се роди. Въпреки слуховете за разрив в отношенията, те са семейство и имат наистина прекрасно приятелство. Тяхната връзка определено се разви във времето и те станаха все по-близки след сватбата на Меган", казал е източник на списание "Hello".

 

Обяснява се, че двете непрекъснато си пишели съобщения и разговарят много. "Те имат много общи неща, а и Кейт иска да се увери, че Меган се чувства добре дошла в семейството", посочва източникът.

 

Кръстиха сина на принц Хари и Меган Маркъл

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия