Кристин Илиева: Последните седмици бяха особено трудни!

Моделката продължава с лечението

2019-07-11 12:00:00
Кристин Илиева: Последните седмици бяха особено трудни!
Снимка: Instagram

Благотворителният концерт "Всичко или нищо", чрез който се събраха средства за пострадалата в катастрофа манекенка Кристин Илиева, се проведе преди почти месец, но Кристин сподели, че все още мисли за това събитие и си спомня енергията от него.

 

През последните няколко седмици звездата е била заета с процедури по лечението си, но сега сподели в социалните мрежи следното послание:

 

"Приятели, огромната енергия на концерта "Всичко или нищо" все още ме държи! Последните седмици бяха особено трудни, защото продължих незабавно със следващата вълна на лечението си. Но именно невероятната емоция, която взаимно си предадохме толкова много хора и това, което успяхме да покажем, че можем да реализираме заедно, ме държеше в настроение и ми дава силите да продължавам да се боря! Да искам да бъдем не разединявани, а по-сплотени, добри и състрадателни. Да искаме да помагаме повече, да можем повече, да бъдем повече! Прекрасни неща предстоят да се случват и съм въодушевена да ви държа в течение за тях!".

 

Концертът беше организиран от Дивна, а в него взеха участие и Тита, Папи Ханс, Мария Илиева, Веси Бонева, Михаела Филева, D2, Прея, Искрата, Deep Zone Project и др. 

 

View this post on Instagram

A post shared by #christineilieva (@christineilieva) on

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия