Ема Стоун си счупи рамо на концерт на Spice Girls

Звездата им е луда фенка

2019-06-27 12:00:00
Ема Стоун си счупи рамо на концерт на Spice Girls
Снимка: Reuters

Ема Стоун e счупила рамото си, докато е танцувала на концерт от турнето на Spice Girls на стадиона "Уембли" в Лондон. 30-годишната актриса сега трябваше да снима филма "Круела", в него тя играе роля на злодей. Но по лекарски препоръки, Ема ще трябва да си почива 2 месеца.

 

"Ема се премести във Великобритания за лятото, за да се посвети на филма, това беше чудесна възможност да изиграе класически злодей. Но тя е огромен фен на Spice Girls, увлече се на концерта им и падна от раменете на своя приятелка, докато купонясваше. Тя смяташе, че това e само натъртване, но се оказа, че всъщност рамото ѝ e счупено", казал е източник на "The Sun".

 

Актрисата иска да е в топ форма, когато снимка филма, тъй като там тя трябва да е доста физически активна. Но докторите са ѝ казали да си почива 2 месеца и да носи превръзка за рамо.

 

Скоро звездата призна, че като тийнейджърка е била обсебена от Spice Girls. В интернет се появи  снимка, на която се вижда, че една от звездите от групата - Ема Бънтън и Ема Стоун са се срещнали.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от emmaleebunton (@emmaleebunton) на

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия