Тото и Гери-Никол в интернет вражда

Ето защо

2019-05-21 16:30:00
Тото и Гери-Никол в интернет вражда
Снимка: Instagram

Йонислав Йотов - Тото и Гери-Никол си разменят хапливи коментари в социалните мрежи. Причината е новото парче на младата певица, което носи заглавието "Шефе, Шефе" и е дует с "Бандата на Ръба".

 

Много интернет потребители коментират, че песента е по-скоро в чалга, а не в R'n'B стил и че текстът е прекалено вулгарен. На места Гери-Никол псува, без да има цензура, а клипът също е доста провокативен.

 

Явно това ядосало рапърът Тото. Той постна песента в профила си във Facebook и написа: "Когато си поръчаш Cardi B от Ali Express".

 

Карди Би е любима изпълнителка на Гери и тя често изпълнява нейни песни по концертите си и се опитва да се доближи до нейния стил.

 

Изпълнителката очевидно се е засегнала от думите на Тото и го нарече "Юда". Тя написа в Instagram Stories: "Жив и здрав бъди и дишай чист въздух на къщата в Бяла Слатина, докато аз събирам тен в Мексико".

 

Варненката е на екскурзия там от известно време и постоянно публикува разголени снимки в мрежата.

 

Тото е писал някои от текстовете на песните на Гери-Никол и продължи войната в мрежите със следното послание: "Тихо, че тати не си е платил!!!Като изпееш песните си трябва да крещят СКАНДАУ БОГОВЕТЕ, щот аз съм ти ги правил", "Лесно се стига до внимание, трудно до влияние"

 

Снимка: Facebook

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия