Деми Ловато: Чувствам се секси и уверена заради джиу джицуто!

Звездата се хвали с фигурата си

2019-05-17 10:30:00
Деми Ловато: Чувствам се секси и уверена заради джиу джицуто!
Снимка: Instagram

Деми Ловато редовно практикува бразилското бойно изкуство - джиу джицу. Тя вече е получила син колан в тази дисциплина и обяснява, че благодарение на тези тренировки, тя се чувства по-уверена в себе си. Звездата каза, че ако бъде нападната, знае, че може да се защити.

 

Деми публикува снимка в Instagram, на която се забелязва колко добре е повлиял спортът на фигурата ѝ.

 

"Стоя в салона след джиу джицу, чувствам се опиянена от живота и пия шейка, който е за след тренировка. Потна съм и в момента не изглеждам много бляскава, но се чувствам страхотно и да публикувам това, ме кара да се чувствам силна, тъй като харесвам снимката, чувствам се секси на нея и мога да защитя себе си от всеки човек, който опита да ме нападне. От всеки човек - с всякакво тегло, ръст, от всеки пол. Имам бодигард, но в моменти, в които съм сама, се чувствам уверена, че мога да се защитя сама и се надявам всеки да намери нещо, към което проявява такава страст, каквато аз към джиу джицу", написа певицата в мрежата.

 

Миналото лято Деми припадна в имението си в Лос Анджелис след прием на свръхдоза и след това няколко месеца беше в рехабилитационна клиника. Когато беше изписана, Ловато се захвана с тренировки и спазване на хранителни режими.

 

Скоро тя благодари на феновете си, че са я подкрепяли в най-тежките ѝ моменти.

 

Снимка: Instagram

 

Деми Ловато не се трогва от коментарите за теглото ѝ

 

Деми Ловато се отдава на бойните изкуства

 

Деми Ловато счупи зъб на треньора си

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия