Тейлър Суифт съжалява, че одумвала Джо Джонас

Вижте какво разкри тя

2019-05-29 13:30:00
Тейлър Суифт съжалява, че одумвала Джо Джонас
Снимка: Reuters

Тейлър Суифт заяви, че съжалява, че е отправила забележки към бившето си гадже - Джо Джонас, в телевизионно предаване. Изпълнителката на "Me!" беше гост в шоуто "The Ellen DeGeneres Show" точно малко след като Джо скъса с нея преди 10 години и там тя се оплака, че певецът я е зарязал само чрез телефонно обаждане.

 

Тейлър смята, че сега тя и Джонас се смеят на тази случка, но че все пак тя е прекалила, като е казала това в ефир. Джо скоро се ожени за актрисата от "Игра на тронове" - Софи Търнър. 

 

Скоро певицата отново гостува в същото предаване и когато я питаха кой е бил най-бунтарският ѝ момент като тийнейджър, Суифт отговори:

 

"Може би, когато порицах Джо Джонас в предаването ви. Това беше прекалено. Аз бях на 18 г. Сега се смеем на това, това е нещо тийнейджърско, но не трябваше да го одумвам".

 

"Нещата са наред, добре съм. Нали знаете, когато намеря този човек, който е правилен за мен, той ще е прекрасен. Когато погледна него, няма дори да си спомня момчето, което скъса с мен по телефона за 27 секунди, когато съм била на 18 години", заяви в интервюто си от 2008 г. Тейлър.

 

Тейлър Суифт не може да повярва, че става на 30 г.

 

Тейлър Суифт: Музиката лекува разбитото сърце!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия