Дженифър Лопес плащала по 400 долара на стриптизьорки

Ето защо

2019-05-15 15:00:00
Дженифър Лопес плащала по 400 долара на стриптизьорки
Снимка: Reuters

Дженифър Лопес е водила годеника си, Алекс Родригес, на стриптийз бар в Ню Йорк. Звездата е искала да си поговори с стриптизьорките и да ги разпита за някои неща заради ролята си във филма "Hustlers" - там Джей Ло играе стриптизьорка. И е помолила Алекс да е там, за да я подкрепя.

 

"Аз бях в Ел Ей. Тя беше в Ню Йрок и ми каза, че ще отиде на стриптийз клуб. Аз ѝ казах, че ще се върна в четвъртък или петък и тогава може да отидем двамата. Имам предвид, това е част от работните задължения, нали?. Беше просто страхотно. Фактът, че независимо каква работа има, тя наистина се превъплъщава в този човек. Тя започна да ми задава истински въпроси - "Какво търсят те?", "Какво правиш там?". Аз знаех прекалено много, което е някак плашещо. Но няма значение, ние отидохме, седяхме с момичетата и ги разпитвахме", разказа Алекс в предаването "The Breakfast Club".

 

Дженифър не е платила за танц в скута, но пък е оставила 400-500 долара на стриптизьорките, като благодарност за отговорите, които те са ѝ дали.

 

"Не бяхме там заради танците. Бяхме там заради работата и това много ни помогна", коментира бившият бейзболен играч.

 

Провъзгласяват Джей Ло за модна икона

 

Алекс умувал 6 месеца как да предложи на Джей Ло

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия