Теди Бургазлиева свали 30 кг. след раждането

ВИжте какво написа красавицата

2019-05-10 15:00:00
Теди Бургазлиева свали 30 кг. след раждането
Снимка: Instagram

Теди Бургазлиева е качила 30 килограма по време на бременността си, но е успяла да ги свали всичките, похвали се самата тя чрез публикация в Instagram. "Мис България" за 2002 г. роди близнаци през септември 2018 г. Те са момиче и момче и носят имената Ема и Раян, тъй като красавицата живее в САЩ.

 

Ето какво написа тя: "Докато бях бременна с близнаците, качих 30 килограма. Лекараят ми ме окуражаваше да ям повече, защото повечето близнаци се раждат преждевременно и теглото им често е под 3 килограма. Аз се храних по много, по 3 пъти на ден. Диетолог ми помагаше да избирам ястията, които са полезни за мен и за моите бебета. Тогава не мислих за това как ще се върна във форма. Единственото нещо, което ме интересуваше, беше здравето на децата ми. Благодаря на Бог, че те се родиха над 3 килограма, здрави и пухкави. Но тялото ми беше напълно променено. Не бях сигурна дали ще си върна предишната форма".

 

Снимка: Instagram

 

Звездата обяви, че за 8 месеца е успяла да се пребори с килограмите и да върне стройната си фигура. Това станало с много тренировки вкъщи и с нисковъглехидратна диета.

 

"Нося старите си дрехи отново. Целта ми е да бъда в най-добрата форма, която е възможно", посочи Теди. 

 

Снимка: Instagram

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия