Синът на Меган и Хари носи името Арчи!

Вижте какво означава това име

2019-05-09 10:30:00
Синът на Меган и Хари носи името Арчи!
Снимка: Reuters
8

Принц Хари и Меган Маркъл решиха да кръстят сина си Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор, съобщиха от Двореца Кесингтън. Бебето се роди на 6 май.

 

"Седмият престолонаследник ще носи името Арчи Харисън Маунтбатън-Уиндзор“, гласи публикация в Instagram на херцозите на Съсекс.

 

Родителите показаха бебето в залата "Свети Джордж" на замъка Уиндзор и тогава майката сподели: "То има най-сладкия темперамент, наистина е спокойно. Това е мечта". А принц Хари се пошегува: "Не знам от кого е наследил това!".

 

Момченцето няма да носи някаква титла, решили са родителите.

 

Когато Хари беше попитана как ѝ се струват първите дни като родител, тя отвърна: "Страхотно е. Да бъдеш родител е удивително. Минали са само два дни и половина. Развълнувани сме, че имаме нашето малко вързопче радост".

 

На въпроса на кого прилича повече бебето, принц Хари отговори: "Всеки казва, че бебетата се променят много през първите две седмици. Той се променя с всеки изминал ден, кой знае...".

 

Експерти обясниха, че името Арчи означава "смел", "искрен" и "неподправен", пишат от "BBC". То е по-поулярно в Англия, отколкото в Америка.

 

Още снимки на кралското бебе може да видите в галерията ни

 

 

Томас Маркъл поздрави дъщеря си за бебето

 

Момче е! Меган Маркъл роди!

Автор: Ивета Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия